Cava de cigars havans i pipes

LA NOSTRA CAVA DE CIGARS

Disposem d’un gran assortiment de cigars havans (capa homogeneïtzada i capa natural ), procedents de la República Dominicana, Nicaragua i Canàries amb diferents formats ( caixes de 25, de 20 i packs de 5 cigars )

També disposem de cigars especials per a celebració ( bodes, batejos, comunions i despedides ). A la nostra cava podran trobar tres games o segment de preus ben diferenciades ( low cost, mitjà i premium ), amb servei d’impressió de vitoles totalment gratuïta. ( havans )

Els cigars havans, han d’estar conservats a una temperatura que fluctuï entre 16 i 18 graus c. i amb una humitat relativa entre un 65 i un 70%. La humitat és un element crucial, si un Hava s’humiteja en excés no es podrà fumar. ( no encendrà o tirarà ), si s’asseca tindrà un sabor picant.

La humitat varia amb els canvis de temperatura, amb ell també és important mantenir la temperatura el més constant possible.

Els havans es poden consevar per un espai de 15 anys, a vegades inclòs per més temps,  i al igual que els vins, excepcionalment, milloren amb els anys.

En alguns cops, els clients han pogut gaudir en aquest estanc amb la presència d’un torcedorQue ha elaborat cigars havans de forma totalment artesanal i manual.

IMATGES "TORCEDOR" AL NOSTRE ESTANC

ELABORACIÓ D'UN CIGAR

Anatomia d'un cigar fet a mà

comprar-puros-havanos-reus

Anatomia d'un cigar fet a màquina

puros-para-bodas-reus