loteria nadal 2018
Ja disponible la Loteria de Nadal 2018
07/08/2018
Loteria de navidad Reus
Ja tenim a la venda loteria de nadal
17/08/2018

Ara, els autobusos disposen de Wifi gratuït

Wifi bus reus

L’empresa municipal Reus Transport incorpora des d’aquest mes de maig el servei de connexió WiFi gratuïta a tots els autobusos de la flota per a tots els viatgers del transport públic municipal.
A tots els busos s’hi ha instal·lat un router 4G, amb una línia mòbil d’accés a Internet, que incorpora amb un senyal de WiFi obert. El servei és gratuït. Per accedir a WiFiBus només caldrà introduir les credencials visibles a l’interior de tots els vehicles: els usuaris han de localitzar amb el seu dispositiu la xarxa REUSTRANSPORT i introduir la contrasenya REUSTRANSPORT, tot escrit en majúscules.
Així, a partir d’ara, tots els viatgers de Reus Transport podran conectar-se a Internet gratis amb els seus dispositius mòbils –telèfons, tauletes o ordinadors portàtils¬– durant els seus trajectes en bus per la ciutat.

Des d’aquesta mateixa setmana el WiFiBus ja està disponible en cinc autobusos de Reus Transport i està previst que abans d’acabar el mes de maig, tot els vehicles de la flota, un total de 15, ja incorporin el servei de wifi gratuït.

L’oportunitat per oferir nous serveis
Amb la nova infraestructura WiFiBus Reus Transport podrà oferir nous serveis als usuaris que es posaran en marxa de cara al propers mesos, com ara el pagament del bitllet senzill amb targeta de crèdit.

Reus Transport, exemple de mobilitat intel·ligent
Mesures com aquesta, que es basen en la tecnologia per millorar la qualitat de vida de manera sostenible, s’emmarquen en el projecte Reus Smart City, amb nombroses aplicacions dutes a terme en l’àmbit de la mobilitat. Reus Transport ja fa temps que ha incorporat la tecnologia per millorar el servei i la informació a l’usuari. L’accés a la xarxa a través de tota la flota d’autobusos és el darrer exemple d’aquesta aposta tecnològica.