Vermut de Reus
Vermuts de Reus
17/08/2018
Festa major de misericordia
Visita del Nanos per la Festa Major de Misericòrdia
01/10/2018

Fira del Vi

Reus viu el vi

La Reus Viu el Vi és un gran acte de ciutat. La capital del Baix Camp li deu molt a aquest sector que, amb la seva activitat arreu del territori, ha definit en bona part l’essència comercial de la capital del Baix Camp. D’aquí, doncs, arrenca l’interès de la Cambra per aconseguir que el certamen es pugui convertir en una gran trobada amb un eix central com el que constitueix pròpiament la fira a la plaça de la Llibertat.

Hi participaran cellers que treballen sota el paraigua de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta, DO Cava i Vermut de Reus. I enguany la DO convidada és la Penedès.

I enguany hem creat l’àrea del Vermut de Reus per poder conèixer i reconèixer totes les marques de vermut que s’elaboren a la Ciutat: Cori, Fot-li, Iris, Miró, Olave, Or del Camp, Rofes i Yzaguirre. Seguint la mateixa línea de la fira, la Mostra convida també dues marques foranes: el Vermut Lacuesta de la Rioja i l’Aperitiu Cap de Ruc del Celler Ronadelles de Cornudella.

Us animem a participar de la Reus Viu el Vi 2018 i descobrir com de bons són els vins de les nostres Denominacions d’Origen