Loteria de navidad Reus
Ja tenim a la venda loteria de nadal
17/08/2018
Vermut de Reus
Vermuts de Reus
17/08/2018

a polsera turística «Visit Reus», que es va posar en marxa fa gairebé un any, entra a la segona fase d’implementació amb la incorporació d’una aplicació mòbil amb promocions i descomptes exclusius per als seus usuaris, tant pel que fa a promocions a establiments comercials i de restauració, al Mercat Central, així com també descomptes a les activitats de la Ruta del Vermut o de la Ruta del Modernisme. La polsera inclou la visita a 5 espais emblemàtics de la ciutat: el Gaudí Centre, el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, el Campanar i els 2 Museus de Reus.

La polsera turística «Visit Reus» va veure la llum el 9 d’agost del 2017, amb la finalitat de millorar l’experiència turística dels visitants de la ciutat, oferint en un sol producte diferents espais patrimonials i culturals, a un preu reduït, i, per tant, incrementant la seva satisfacció. La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que «amb aquest producte turístic volíem també allargar la seva estada a la ciutat i afavorir la seva fidelització, ja que la polsera té una validesa de sis mesos des de la seva activació, la qual cosa facilita el retorn a la ciutat, i les dades que tenim d’aquest primer any ens indiquen que anem alineats amb la nostra estratègia de projecció de ciutat al turisme de proximitat».

En aquest temps, s’han venut un total de 2.139 polseres, la majoria (un 57,3%) a públic adult i majoritàriament la seva procedència és, en un 44%, de Catalunya. Per facilitar la venda, les polseres es poden adquirir en tres dels punts visitables (Gaudí Centre Reus, Institut Pere Mata i campanar). La polsera d’adult té un preu de 12 € per als adults (per a visitants de 15 a 64 anys), 8 € per a júniors i sèniors (de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys), i és gratuïta per a infants fins als 8 anys.